Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив новою пародією на кремлівського диктатора володимира путіна, який дізнався про видачу ордену на його арешт. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий періодично радує українців неймовірними пародіями. Особливо глядачі обожнюють жарти гумориста з осіб, пов'язаних з країною агресором. На цей раз посміялися з кремлівського диктатора, а точніше з його реакції на рішення суду в Гаазі про видачу ордену на його арешт.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, за версією Юрія Великого, путін зустрів новину про свій можливий арешт, попиваючи чай у Кремлі. Перспектива потрапити за ґрати не сподобалася диктатору і він скликав своїх двійників на консиліум, щоб вирішити, хто поїде до Гааги та врятує його шкуру.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалася пародія, про що свідчать схвальні реакції під роликом.

"Двійником відпущення, Гаагу за три дні взяти", "Шедеврально! Ідея супер!!! Чекаємо на 2-ю серію", "Я так і представляла даний момент", "Сподіваюся, скоро буде відео Юрія вже після його ув'язнення", "Найбільший найкращий", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на стриптиз від путінського генерала: "Я не я і піпка не моя".

Також наш портал інформував, пародист з "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни: "Жест доброї вони".

Крім того, ми писали, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий перетворився на Пєскова і розповів "правду" про заворушки на росії: "Чупакабра".