Відома українська виконавиця Аліна Гросу похвалилася зустріччю із зіркою Голлівуду, улюбленцем мільйонів Кіану Рівзом. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу нещодавно пережила чергову операцію і перебувала на реабілітації в шпиталі, але вже повернулася до звичного життя і радує шанувальників яскравими кадрами зі свого життя. Зараз зірка у США, куди відлетіла на навчання, аби вдосконалити свої навички. Втім, вона знаходить час для спілкування із шанувальниками і не лише.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Так, Аліна Гросу поділилася коротеньким роликом, на якому вона постала за кілька метрів від світової знаменитості — актора Кіану Рівза, який зіграв у фільмах "Матриця", "Джон Вік" та багатьох інших.

"Нео сказав, це у нас збій у Матриці стався, а далі все буде гаразд", - підписала публікацію зірка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"А Нео взяв для Кіану автограф у Аліни?)", "Оаоао Алінаааа скучила за тобою", "Аліно, я так сумувала за тобою. Ти дуже крута як актриса і як людина) Викладай, будь ласка, пости частіше", "Аліна так тримати. Твоя харизма чарівна. Молодець!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Гросу відірвалася із зіркою "Званої вечері" і показала, як треба веселитися: "Там із чоловіком познайомилися".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona втрутилася у сварки щодо переходу українською мовою: "Нічого не заважає розмовляти так, як зручно".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль блиснула на сцені глибоким декольте і розлютила українців: "Добре співати, сидячи за кордоном".