Відома українська співачка Тіна Кароль поділилася зворушливим відео про Володимира Зеленського та назвала його президентом світу.

Відповідні кадри Тіна Кароль опублікувала на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Знаменита українська співачка поділилася з багатомільйонною аудиторією відео з висловлюваннями Володимира Зеленського. Зокрема, згадали знамениту фразу: "Кожен із нас президент" та його заклики до миру та до перемоги над російськими окупантами.

Кароль зазначила, що про такого президента мріє кожна країна, адже у найкритичніший момент він не покинув свого народу, а став відстоювати його майбутнє.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

[quote author=""]"Володимир Зеленський - президент Світу. Про такого героя мріє кожна країна! Він не залишив народ, країну і відстоює наші цінності, майбутнє. Україна сьогодні - це єдине полотно, пов'язане хоробрістю вільного народу та мудрістю їхнього лідера" , - Зазначила Кароль.

Поп діва також зазначила, що український президент зараз має неабияку підтримку свого народу та світових лідерів, адже він своїми вчинками показав, що заслуговує на це.

"Народ України і я підтримуємо Володимира Олександровича. Разом до перемоги, разом на Славу історії! Все буде Україна! Дякую Тобі!",- підсумувала вона.

Скріншот допису Тіни Кароль
Скріншот допису Тіни Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль поверне російську мову у свою творчість: Ваня Рассел розповів, що і Лобода з Барських "шахраюють".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль зробила священну справу посеред поля, яку рознесли росіяни: "Все буде Україна".