Якось зовсім недавно ми писали про відому українську актрису Ольгу Сумську, яка змушена щодня стикатися з "вагою", пов'язаною з поведінкою старшої доньки Антоніни Паперної.

Через те, що вона живе в РФ і ходить зі своїм чоловіком-росіянином на різні творчі заходи, поки в Україні гинуть люди.

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Нещодавно на платформі Youtube вийшло інтерв'ю Емми Антонюк із філологом, політичним та громадським діячем Іриною Фаріон, під час якого жінка звинуватила мешканців Маріуполя в тому, що відбувалося з лютого по травень, коли окупанти прали місто з лиця землі. Вона назвала це "кармою".

"Це кармічність... Є закон, який називається детермінізм. Все, що ми зараз маємо – це причина та наслідки", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ольга Сумська, засмучена такими висловлюваннями, написала окрему посаду в соціальній мережі Instagram, пояснивши, у чому Фаріон не має рації. Вона заявила, що має багато друзів звідти і вони поважають мову, знають історію та культуру України набагато глибше, ніж Ірина.

"За ці слова людина повинна відповідати. Не можна просто так ляпати казна-що. Ми зараз маємо все об'єднатися навколо постраждалих людей, а не дискредитувати країну такими безглуздими висловлюваннями!", - зазначила Ольга Сумська.

Нагадаємо, "Та ви що, росія винна?": Ірина Фаріон звинувачує жителів Маріуполя за те, що їх убивали та бомбили окупанти

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська показала те вкрадене життя, яке більше не буде: вони забрали все та залишили руїни

Знай.ua писав, "Ні**я не пані, а старе хамло": Фаріон отримала жорстку ляпас за дискримінацію жінок