Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська любить радувати шанувальників не лише творчістю, а й веселими життєвими мудростями. Цього разу вона поділилася однією з таких на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська має неймовірне почуття гумору і не боїться пожартувати над собою. Вона регулярно радує українців кумедними роликами, в яких сміється з життєвих ситуацій та тем. Так, цього разу співачка вирішила порушити більш дорослу тематику.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Оля Цибульська пожартувала, що після 30 років відпадає необхідність вивчати камасутру, адже життя саме ставить тебе в різні пози, головне навчиться завжди отримувати задоволення.

"То у 18-ть, здається, що ти крута, тому що читала камасутру. А після 30, розумієш: ти крута, тому що в які б пози не ставила життя - завжди придумаєш, як отримати задоволення", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники посміялися, але погодились із зіркою.

"Точно!", "Я з вами повністю згодна", "Яка життєва мудрість) ех ... знати б усі ці премудрості і в юності", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як змінюються інтереси після 40 років, більше жодних діамантів: "Каннабіс дешевший".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, Оля Цибульська запустила камеру під сукню і "попрацювала" руками: "Найкласніша штука у світі".