Відома українська співачка Ірина Білик та шоумен Діма Коляденко розтопили серця шанувальників дуже милим відео, яке артистка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ірина Білик намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками та радувати їх новими фото та відео з особистого життя та роботи. Цього разу вона зворушила зворушливим роликом із Дімою Коляденком, з яким колись була у досить тісних стосунках.

Ірина Білик, скріншот з відео
Ірина Білик, скріншот з відео

Так, на відео Діма Коляденко з'являється за спиною Ірини Білик та пропонує їй одну виноградинку. Зірка у відповідь крутить носом, а потім отримує ціле гроно. Співачка натякнула, що такі сніданки наразі для них не рідкість.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Багато українців сприйняли такі теплі стосунки зірок як їхнє возз'єднання.

"Ви, як нитка з голкою", "Іро, ви знову разом???", "Якщо ви знову разом, то я дуже рада. Ви прекрасна пара. І вам судилося бути разом", "Від долі не втечеш.. Ви як ДжейЛо та Бен Афлек", "Пакетик чаю заварений двічі - міцніше не буде, але я у вас вірю! Красива пара", "Ви знову разом? Ого!!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Білик заінтригувала ранковими обіймами з Коляденком: "Сподіваюся, цього разу все вийде".

Також наш портал інформував, вільна від хлопців та коханців Аліна Гросу зізналася, як правильно доглядати чоловіка: "Боюсь, що піде..."

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська переконана, що Україна битиметься до останньої людини: "Стріляти до кінця".