Українська акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників постами в Instagram, де за нею стежить близько 840 тисяч людей.

Ксенія Мішина нещодавно похвалилася приголомшливим результатом своїх старань. Артистка за декілька місяців підтягнула своє тіло і зараз активно його демонструє. Для чергової фотосесії вона обрала спокусливий і відвертий образ з латексу - топ, спідню білизну та довгі чоботи-панчохи на високих підборах.

Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина
Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина

Виглядала артистка дуже ефектно, шанувальники можуть детально розглянути кожну ділянку тіла, яку вона старанно опрацьовувала у залі та в кабінеті у масажиста.

"По суботах можна 😈" - грайливо заявила Мішина.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коли Ксенія вперше показала "плоди" своїх старань, багатьох українців це дуже схвилювало. Як це буває зазвичай, всі розділилися на два табори - одні пораділи успіхам зірки і завалили її комліментами, інші намагалися її зачепити фразами в стилі "суповий набір" і подібними.

І вони не заспокоюються досі, тіло та відверті кадри Мішиної багатьох турбують. А ось друга "Холостячка" Злата Огнєвіч у захваті від її оновлених форм.

Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/
Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/

Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/
Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/

Нагадаємо, Ксенія Мішину просто розірвало через росіян, зірка "Кріпосної" пройшлася всіма: "Ніколи вам не пробачимо тупості"

Раніше ми писали про те, що колишній Ксенії Мішиної Еллерт попередив людство про неминуче: "Фільм "Термінатор" у реальності"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Ксенія Мішина схрестила ніжки від насолоди: "Це той момент..."