Відома українська телеведуча Маша Єфросініна поділилася історією 14-річної українки, яку зґвалтували однолітки та залишилися фактично безкарними через "хорошу характеристику" зі школи. Про це вона розповіла у соцмережі instagram.

Маша Єфросініна розповіла, що інцидент стався у Закарпатській області, селі Верхні Ворота. Троє неповнолітніх заманили 14-річну подругу до підвалу, де вдарили та по черзі зґвалтували. При цьому всі зняли на відео та згодом продемонстрували однокласникам та виклали в інтернет.

Двоє із фігурантів справи про зґвалтування. Фото: скрін youtube
Двоє із фігурантів справи про зґвалтування. Фото: скрін youtube

На суді всі три фігуранти визнали свою провину та отримали по 5 років позбавлення волі, втім, суддя звільнила їх від покарання, призначивши випробувальний термін на два роки. Таке рішення вона ухвалила на підставі "хороших характеристик" неповнолітніх зловмисників.

"Тим не менше, суддя Воловецького районного суду Оксана Софілканич присудила хлопцям по п’ять років позбавлення волі, але звільнила від покарання, призначивши усім трьом іспитовий термін на два роки. В тому числі, спираючись на позитивні характеристики, які неповнолітнім ґвалтівникам видали представник служби у справах дітей та класні керівники", - зазначила ведуча.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Постраждала 14-річна дівчинка дуже тяжко переживає те, що трапилося, а тепер через рішення судді їй доведеться і далі в одних стінах навчатися з тими, хто знущався з неї.

"Скільки коштує ваша совість, пані суддя?", - поставила головне питання Маша Єфросініна.

Раніше портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна про найбільше розчарування року серед російських селебріті: "Нарешті розкрилася".

Також наш портал інформував, Маша Єфросініна розповіла, як втома довела її до втрати речей та наркоманських районів Варшави: "Потрібен відпочинок".

Крім того, ми писали, Маша Єфросініна вперше прокоментувала проросійську позицію сестри Лізи: "Важка тема для нашої родини".