Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 150 тисяч людей.

Анні Буткевич, як і багатьом українцям, довелося залишити рідний дім через війну. Вона перевезла свою родину до Лондона, де її донька зараз навіть здобуває освіту, а сама зірка продовжує працювати.

Скріншот із Instagram, Ганна Буткевич
Скріншот із Instagram, Ганна Буткевич

"Щомісяця я приїжджаю до України де живу на два міста у Києві та Дніпрі. Це наради, перемовини, зустрічі, постійний процес роботи. Я не можу залишити наших людей, які не залишили свої робочі місця у найважчий час для країни.😔" - додала Анна.

За період життя у Великій Британії у співачки склалася певна думка, якою вона захотіла поділитися з шанувальниками. Вона виділила найголовніше - допомогу британців та безпеку, яку вона відчула за кордоном.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Буткевич у Лондоні відвідала безліч вистав і планує повернутися до них у Києві. Але є й суперечливий факт, який вона назвала - британці багато п'ють за спостереженнями Анни.

"Те, що мене здивувало найбільше - це скільки п'ють британці. Починаючи у четвер в обід в робочий час - це норма. Мене це реально шокувало. Але, хай там що, це ніякий не мій другий дім. І ніколи їм не буде. Для мене немає у світі кращої країни, аніж УКРАЇНА💙💛" - заявила співачка.

Нагадаємо, Анна Буткевич знайшла зубастого охоронця, з таким навіть поліція не зупинить: "Погляньте який..."

Раніше ми писали про те, що непокірна кішечка Анна Буткевич завоювала територію в латексних штанцях: "Прийми цю реальність"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Буткевич нагадала, який закон працює не лише у казках: "Світло завжди сильніше"