Ані Лорак давно перестала бути українкою та українською співачкою для багатьох громадян нашої держави.

Мало того, що вона тривалий час жила на росії, так ще й з початком повномашстабної війни вбила залишки поваги до себе мовчанням. Тепер вона пішла ще далі і оголосила про тур по землях путіна, але тут її наздогнала невдача. В одному з міст мер виступив проти концерту Кароліни Куєк, вважаючи її "неблагонадійною", адже вона нібито може відправити виручені кошти українським військовим. Мабуть, саме через це Лорак вирішила виправдатися та вперше заговорити про війну в Україні, назвавши її "конфліктом".

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Я пишу цей пост з глибокою повагою та наміром прояснити свою позицію щодо хибних повідомлень, що поширюються в мережі в ці дні. На жаль, різні ЗМІ деякий час тиражують фейкові звинувачення та наклеп на мою адресу, намагаючись вплинути на громадську думку. Я відчуваю необхідність у цьому зверненні, щоб ви, мої дорогі шанувальники, знали правду... ", - почала зрадниця.

Далі вона повідомляє, що вона є українською співачкою і дуже пишається своїм походженням. Артистка згадує, що ділилася своєю творчістю в Україні і навіть представляла країну на Євробаченні, де посіла друге місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

"Однак, з початку конфлікту між Росією та Україною я опинилася в центрі уваги багатьох пліток без жодних фактів. У 2014 році деякі
політичні діячі в Україні хотіли використати мене у своїх цілях, з чим я не могла погодитися. В результаті я опинилася в дуже незручної ситуації і зіткнулася з негативними наслідками у своєму житті, про які знає тільки моє найближче оточення. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не співатимеш у цій країні ".",- скаржиться Лорак.

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

Зрадниця стверджує, що саме "ультиматум" став "переломним моментом", який притис її до стіни і змусив проміняти батьківщину на московію.

"Я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу. Незважаючи ні на що Україна завжди в моєму серці. Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити чи зачепити, і якщо це сталося, я вибачаюсь. Я хочу чітко заявити, що не підтримую жодних форм насильства, і загибель людей внаслідок конфліктів розбиває мені серце".

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

Далі вона натякає на свого брата, який загинув на війні в Афганістані. Про що вона не раз плакалася в інтерв'ю.

І тут настав момент "відбілитися" перед росіянами і запевнити, що вона не надсилатиме грошей на допомогу українським військовим.

"Я також хочу сказати, що я НІКОЛИ не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя".

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

Вона попросила своїх шанувальників не вірити всьому тому, що пишуть про неї в ЗМІ. Щоправда, неясно, до яких шанувальників вона звертається: до українських чи російських.

Лорак заявляє, що розуміє, що її бажання виступати в росії "викликало суперечки" і багато хто критикує її за те, що вона не займає позицію за росію чи Україну.

"Моє рішення не було продиктоване політикою чи бажанням зайняти чийсь бік. Я музикант, а не політик, і моя мета – ділитися своєю музикою з аудиторією по всьому світу", – заявляє "позаполітична" Кароліна.

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

Публікація Ані Лорак
Публікація Ані Лорак

Українці не пройшли повз "душевний стриптиз" ексулюблениці:

"Ні, ти більше не Українська співачка! Ти обрала рашку і мовчання! Тому сиди там і не смерди! Нахер ти не потрібна українцям!", "Якщо війна для тебе - це конфлікт, то ти просто дно", "Ну так, конфлікт ... від конфлікту знищується нація України та знищуються міста та села", "Одне й те ж без пояснень та чітких відповідей. Ти в Україні вже давно не потрібна, не виправдовуйся", "Кароліна, Ви досі не назвали це війною. Ви надто довго мовчали, до чого це тепер?"...

Нагадаємо, що Ані Лорак знову "прилетіло" до Росії , Ірина Федишин зла не на жарт: "Вона вже не українка. Це просто дно".

Раніше ми повідомляли, що Мурат Налчаджіоглу вкотре вказав Ані Лорак на її місце - кинула в такий час: "Наші серця широкі".