Відома українська співачка MamaRika вирішила іронічно висміяти звичку допомоги путіна Рамзана Кадирова постійно говорити "дон".

Кумедним відео MamaRika вирішила поділитися на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Кадиров та Пригожин, фото: вільне джерело
Кадиров та Пригожин, фото: вільне джерело

MamaRika взяла уривок одного з відео Рамзана Кадирова, де він заявляє, що "втрат немає", і постійно каже слово-паразит - "дон". Співачка вирішила оригінально зміксувати це зі своєю піснею "Проліски", де вона співає щось схоже, а саме "дон дігі дон дон дігі дон дон".

"га*DON він і в Африці га*DON, це я вам як бандерівка говорю" , - зазначила українська співачка під відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Скріншот допису MamaRika
Скріншот допису MamaRika

Українцям дуже сподобалося відео української співачки, саме тому вони взялися залишати для неї десятки коментарів.

"Фу, навіть дивитися на цього тик токера бридко", "Фу, яке ж воно ч*о 😤", "Супер))", "До чого ці Дон він каже?", "Падло! Слава Україні", - зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто зазначити, що сам Рамзан Кадівров колись відповідав на запитання, чому він постійно вимовляє "дон". Як виявилося, нічого розумного та оригінального в цьому немає, просто диктатор Чечні та вірний пес путіна використовує це, щоб пов'язувати слова у реченні.

"Це "дуй хьунан", я для зв'язування слів говорю, як "короче кажучи" ось" , - сказав глава Чечні. Він також перепросив коментаторів за використання слова-паразита.

Рамзан Кадиров, фото: Telegram
Рамзан Кадиров, фото: Telegram

Нагадаємо, що MamaRika показала будинок і похвалилася багатством: "Свині є, корови, генератор".

Раніше ми повідомляли, що MamaRika зняла штани і показала чорного пухнастика, вогні підсвітили, що потрібно: "Віддавати своє тепло тим...".