Відома українська співачка Славія, а також колишня дружина Дзідзьо знову висловилася про війну. Розповіла про вибухи у рідному місті, і як ракета пролітала недалеко від будинку.

Публікація з'явилася на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз вона висловлюється про війну, яку цинічно розв'язала Росія проти України.

Slavia. Фото: instagram.com/slavia_official/
Slavia. Фото: instagram.com/slavia_official/

У той час, коли починаються вибухи, артистка відключає всі емоції і намагається зовсім не панікувати.

"Все життя я виховувала в собі стійкість. А ще, згодом до всього звикаєш... Але! Я не хочу звикати до цього жаху! Війна це жахливо. Зруйновано вдома... Зруйновано чиїсь долі..." - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Про жахливі наслідки путінської орди повинен знати весь світ, як зазначає Slavia. 26 березня 2022 року, ближче до вечора вона знову почула вибухи, але вже в рідному місті. Ракета пролетіла поряд із будинком. Вогонь і чорні диму хмари. Побачити це і відчути ворогові не забажаєш.

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube
Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

"Зараз бачити, що відбувається, та стежити за подіями – обов'язок кожного. І головне:

- Не панікувати

- Не бояться

— Не критикувати владу та один одного

- Бути готовим

Є УКРАЇНЦІ, і проти нас ВОРОГ! І немає грама сумнівів. ПЕРЕМОЖЕМО 🇺🇦" - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що колишня Дзідзьо Slavia нарешті зважилася на правду після розлучення: "Все стабільно, але нема щастя".

Раніше ми повідомляли, що колишня Дзідзьо Slavia торкнулася українців, виконавши хіт від Лесі Українки: "Я була малою горда".