Нещодавно на Netflix вийшла друга частина четвертого сезону серіалу "Ти", який розповідає про Джо Голдберга - людину з токсичною одержимістю до різних дівчат.

Перший сезон розгортався в Нью-Йорку, другий — у Лос-Анджелесі, третій — у передмісті, а четвертий у Європі (Лондон).

Пенн Беджлі грає грізного серійного вбивцю Джо Голдберга у популярному серіалі
Пенн Беджлі грає грізного серійного вбивцю Джо Голдберга у популярному серіалі

Але зараз йтиметься не про головного героя, а про американську актрису Вікторію Педретті, яка знімалася там протягом 2 та 3 сезонів, втіливши образ дівчини на ім'я Лав. Вона розповіла про неприпустиму сексуальну поведінку знаменитого актора.

28-річна зірка поділилася подробицями цього інциденту, опублікувавши відверте селфі на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, опинившись у дзеркалі в повністю оголеному вигляді.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Вікторія Педретті, скріншот: Instagram
Вікторія Педретті, скріншот: Instagram

За її словами, минулого року на святкуванні її дня народження відомий актор підійшов до неї та сказав їй зовсім несподівану фразу.

"Я так багато разів др*чив на тебе", - зазначила актриса.

Її шокувала його зухвалість. Це було після того, як він заявив, що дуже поважає її як актрису. Пізніше Вікторія видалила публікацію, але шанувальники встигли зберегти скріншот та опублікувати його у Twitter.

Вікторія Педретті, скріншот: Twitter
Вікторія Педретті, скріншот: Twitter

Актрису багато разів просили розкрити особистість цієї людини, але вона не хоче руйнувати її кар'єру через те, що вона сказала щось "жахливо дурне".

Нагадаємо, "М*стурбація перед групою людей з камерою": зірка Netflix розповіла про "темний бік" слави

Як повідомляв "Знай.uа", без гострих пазурів і іклів: як у житті виглядає подруга-перевертень "Уенздей" Емма Майєрс

Знай.ua писав, Белла Рамзі та Педро Паскаль показали веселі закадрові моменти зі зйомок The Last of Us: "Це називається згуртованість"