Знаменита українська виконавиця Оля Полякова іронічно посміялася зі зрадниці Ані Лорак, яка заявила, що в Україні її замовили і не давали працювати. Свою промову "королева ночі" опублікувала в instagram.

Ані Лорак почала шукати виправдання своєї зради та заявила, що в Україні її замовили та не давали нормально працювати. При цьому вона нібито не може назвати, хто ж був тим самим замовником. Оля Полякова відреагувала на заяву скандальної співачки.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

"Вже другий день ЗМІ верещать від заяви Ані Лорак, яка сказала, що в Україні її замовили, не давали працювати, ставили умови політичні сили. І все це було замовлення, але замовника вона не може назвати. Я хочу сьогодні назвати цього замовника. Цей замовник – я”, – іронічно заявила співачка.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На цьому Оля Полякова не зупинилася та продовжила іронізувати.

"Я хотіла бути найкращою, збирати стадіони, найпопулярнішою і цей трон хотіла займати я і бути королевою №1. Не тільки Ані Лорак я замовила. Ще ось і Світлана Лобода сказала, що були проплачені акції, що на неї було замовлення і що люди, імен яких вона не може назвати, платили за зриви її концертів. Так, платила я, грошима свого чоловіка, бо, звичайно, за все платить він", - продовжила зірка.

Українці оцінили віртуозний стьоб співачки.

"Оля, ти найкраща", "Оля - 5 балів!", "Замовте ще того пашу Мерседеса, росія на нього чекає", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, "Тато мене не дуже любить": Маша Полякова зізналася, наскільки далеко зайшла зі своїм новим хлопцем.

Також наш портал інформував, Оля Полякова розповіла про свою 98-річну тезку, яка хотіла знову воювати: "Я вірю в одне, у перемогу".

Крім того, ми писали, "Хворобливе питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською.