Відомі українські телеведучі показали справжню красу українського національного вбрання. Ведучі 1+1 Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька своїм вишуканим вбранням влаштували справжній батл.

Фотографіями зі знаменитими телеведучими в українських костюмах поділилися на сторінці "ЖВЛ" у Instagram.

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Українська культура надзвичайно багата та багатогранна. Яскраво це демонструє українське народне вбрання. Що цікаво, кожен український регіон мав свої особливості і по-справжньому унікальні деталі вбрання.

У такий непростий для України час Марічка Падалко та Соломія Вітвицька вирішили показати собі всю красу етнонаряду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Соломія Вітвіцька. Фото: скрін youtube
Соломія Вітвіцька. Фото: скрін youtube

В образі Марічки Падалко домінувала блакитна гама - цього кольору вона вибрала спідницю і гармонійно поєднала з вишивкою на сорочці. Щоб образ виглядав досконалим, вона надягла масивне червоне намисто і звичайно ж не забула і про головний убір.

Соломія Вітвицька позувала у традиційній полтавській вишивці (вишито білим по білому) та чорній жилетці. Вона як і її колега обрала масивне червоне намисто, а на голову одягла барвистий віночок зі стрічками та пір'ям.

Скріншот допису ЖВЛ
Скріншот допису ЖВЛ

"Як гарно", "Які ж наші україночки гарні в національному вбранні!", "Обидві дуже гарні!", "Саломія, дуже гарна!- такі компліменти для телеведучих залишили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Соломія Вітвицька поділилася щемливою історією порятунку конячки: 8 місяців під обстрілами "пліч-о-пліч" з воїнами ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що в ТСН Марічка Падалко переживала важку втрату, чотири дні безвісти: "Я ще не готова згадувати...".