Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль показала серію неймовірних знімків, де продемонструвала свої стрункі ноги в оголеному вигляді. При цьому на артистці не було нічого, окрім чорної білизни та махрового халату.

Скріншот із Instagram, Тіна Кароль
Скріншот із Instagram, Тіна Кароль

Позувала вона у студії, сиділа на режисерському стільці та тримала в руках паперову склянку з кавою. На кадрах можна розглянути і посмішку співачки, і її задумливий погляд.

"Силою віри, силою думки я зцілюю себе. Прости всіх і прийми всіх у своє серце. Я чиста квітка лотоса. Пробач, бачиш, пробач. Я мед і вітер. Я водоспад і птах. Подивіться на мене і відчуйте. Я приймаю тебе таким, яким ти є. Я прощаю тебе за все. Ми мистецтво природи", - написала Тіна.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники припустили, що це слова із нової пісні артистки, а також не забули засипати її приємними компліментами. Деякі знайшли в ній подібність із легендарною Мерилін Монро і уявили, що Тіна немов акторка голлівудського фільму.

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася, що зараз між нею та Даном Баланом: йому є куди рости

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль показала ту втрату, яка розбиває серце: колись вона тішила око

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль поверне російську мову у свою творчість: Ваня Рассел розповів, що і Лобода з Барських "шахраюють"