Виступ гурту «Антитіла» в Парижі ледве не завершився трагедією. Лише майстерність водія, який віз хлопців гурту, змогла врятувати музикантам життя. Водій чудом зміг зупинити авто, що залишилось без одного колеса прямо під час руху, та уникнути жахливої ДТП.

А все через те, що якісь невідомі особи викрутили гайки на одному з коліс авто, на якому пересувався гурт. Як розповів лідер гурту Тарас Тополя, що колесо автомобіля відпало прямо під час руху і лише чудо та вмілі руки водія не дали автомобілю перевернутися прямо на автобані.

«Не без пригод. Коли тобі під час виступу в Парижі викрутили гайки на колесі турового авто. Коли на швидкісному європейському автобані розгойданим колесом повністю зрізало болти, і колесо, відпавши, зависло на гальмівному диску, нарізаючи металеву стружку. Тільки завдяки майстерності водія мікроавтобус з командою в цей момент не перевернувся, і навіть вдало зупинився до подій, які б мали важкі наслідки. В ці моменти ти розумієш, що пильність під час війни не можна послаблювати ніколи, бо ворог може бути всюди», – зазначили музиканти.

Тополя на своїй сторінці Instagram розповів про причину того що сталося. Під час огляду машини на СТО було виявлено подряпини при спробі викрутити свіжопофарбовані диски та гайки на колесах. Музикантам умисно хотіли заподіяти шкоди.

«Не знаємо, кому «дякувати» – сусідам-москалям в готелі, які можливо прийшли тихенько послухати наш концерт, чи просто небайдужим «прихильниками» нашої діяльності і творчості в Парижі, але головне – що все нормально! Все переживемо!» – додали артисти.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, ми раніше писали Тарас Тополя та "Антитіла" стануть частиною комп'ютерної гри про хоробрих воїнів ЗСУ: "Цікавий досвід"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Хливнюк із "Бумбокс" показав, як в Україні наживаються на війні та ображають захисників: "Ковбаса ЗСУ".

Також "Знай.ua" писав, що Олег Скрипка з "ВВ" зарядив українців своєю енергією та вірою у перемогу: "Ось-ось і все почнеться".