Популярна українська блогерка та ведуча мережевого шоу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай опинилася в дуже неприємній ситуації через повітряну тривогу та роботу евакуатора.

Про це стало відомо завдяки публікації Раміни на своїх сторінках у соціальних мережах.

Справа в тому, що авто Раміни під час повітряної тривоги працівники дорожніх служб ставили на евакуатор. Однак не все так просто, дівчина з'ясовувала особисті питання щодо свого транспортного засобу, як до неї підійшов п'яний чоловік і почав принижувати її брудною лайкою.

Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: Yo
Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: Yo

"Під час повітряної тривоги забирають мою машину, а це бухо диво намагається самоствердитися. Огидно. Поки одні віддають життя, інші ведуть себе в кращих традиціях "нових росіян". У мене все ок. Зараз заберу машину і оплачу штраф", - пише Раміна.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також на відео можна побачити обличчя чоловіка, і навіть почути, що він заявив: "Ви правила знаєте, як правильно машину ставити? Слухай, рота закрий, буха ти. У мене можуть тільки посмоктати, зрозуміла? Ти можеш у мене посмоктати. Будеш...".

Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: YouTube
Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: YouTube

П'яний чоловік, який представився Ігорем Князем, почав нецензурно висловлюватися на адресу блогерки та поводитися неадекватно. Після чого сів у Maserati та поїхав.

Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: YouTube
Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: YouTube

Нагадаємо, українці не оцінили порив Віталія Козловського на розбомбленому будинку і він надіслав їх: "Розриває на шматки".

Раніше повідомлялося, "З такими людьми...": Віталій Козловський зізнався, які гроші винен скандалісту Кондратюку.

Також, Віталій Козловський розповів правду про стосунки з Раміною та зради: "Кон**на, ненавиджу всією душею".