Політика Супрун, яку вона щосили реалізує в медичній сфері, часом шокує

Реформи, запропоновані міністром, розроблені не для блага українців. Спочатку всі раділи змін, які дійсно необхідні для подальшого розвитку медицини в Україні. Але як тільки почали аналізувати всі кроки Чоловік і її команди, жахнулися.

Пока Ульяна Супрун рассказывает нам как нужно Правильно чихать и обьясняет все недостаки Дельфинотерапии, "Медицинская...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 24 oktober 2018

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Своїми історіями діляться користувачі соціальних мереж, коли медицина працює проти них. Так, одну з них розповів чоловік, у знайомої якого захворіла дитина. Дівчинка 9-ти років цілу ніч прожила з високою температурою. Батьки навіть боялися за її життя, адже час від часу здавалося, що вона скоро втратить свідомість. Мати звернулася на швидку.

Але, на жаль, їй звернулися звернутися до педіатра. Самі розумієте, що мова йшла про денному часу доби і його робочих годинах. Довелося скандалити і піднімати всіх на вуха, щоб до дитини приїхали медики.


По приїзду лікарі без будь-яких аналізів і діагностики поставили діагноз "алергія". На ранок викликали педіатра. Але, як виявилося, і тут не все так просто. Педіатр відмовилася, аргументуючи необхідністю приїхати до неї на прийом.


"Черговий скандал. Педіатр все-таки прийшла до них додому. Алергія виявилася кором. Дівчинку забрали в Інфекційну Лікарню. Мати досі перебуває у Шоковому стані. Ось саме так виглядає знаменита "Медична Реформа". І це тільки її початок" – прокоментував користувач.


Нагадаємо, раніше інтернет-міністр Супрун під час епідемії зайнялася цинічною рекламою.


Як повідомляв портал "Знай.иа" Супрун змусить українців правильно чхати: мем-інсталяція.


"Знай.иа" писав, мільярди на аптеку: топ неефективних ліків, які впарюють довірливим українцям.