На 71 році життя не стало російської акторки театру та кіно Наталії Корчагіної, відомої за ролями у серіалах "Моя прекрасна няня" та "Інтерни".

Як відомо, Корчагіна працювала у Московському театрі юного глядача, там і отримала звання народної артистки у 1974 році.

На її рахунку більше 20 ролей в кіно і серіалах: "Дочки-матері" (поштарка), "Будинок зразкового утримання" (провідниця), "Одного разу буде кохання" (Олівія, мачуха Віки), "Місто спокус" (мати Насті), "Фотограф" (Сніжана-дама), "Моя прекрасна няня" (ворожка) та інші. В цілому ж артистка була задіяна в 25 кінопроектах.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Поховають Корчагіну в четвер, 8 листопада. Церемонія прощання з нею відбудеться в рідному для акторки Московському театрі юного глядача.

Дивіться: Померла Наталя Корчагіна

Нагадаємо, психічно нездоровий чоловік ледь не вбив вагітну серед білого дня. Як повідомляв "Знай.ua", українців попередили про наслідки страшної епідемії. Також "Знай.ua" писав, третьокласник розповів, як врятував потонулу дівчинку.