Високопоставлений чиновник МВС погрожував дівчині після того, як отримав від неї відмову вступити з ним в інтимний зв'язок.

Про це розповіла постраждала Наталія Бурейко на своїй сторінці в Facebook.

За словами Наталії, з чоловіком вона познайомилася в соціальній мережі Tinder.

«В останні тижні моє життя перетворилося на пекло. Все це якийсь сюрреалізм і нагадує або невдалий розіграш, або фільм жахів. Все почалося з рандомного свайпу в Tinder і ненав'язливого спілкування вечорами. Так я познайомилася з ним, з Олександром. Спершу він здавався галантним чоловіком і джентльменом, обсипав компліментами і надсилав листівки, хвалився своїми зв'язками і положенням в суспільстві", - розповіла Наталя.

Однак уже за короткий час дівчина була змушена припинити спілкування зі своїм новим знайомим, оскільки той почав вести себе по-хамськи, агресивно нав'язуючи інтимну близькість.

"Олександр почав писати образи і погрожувати мені розправою, писати, що я його власність, що я ніхто, що він може робити зі мною все, що дістане мене всюди. Все б це було схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися. Якимось чином він дізнався про мене все. Адресу мою і моїх близьких, номери телефонів, став писати смс-ки і вимагати контакту, погрожуючи фізичною розправою", - поділилась дівчина.

Наталія прикріпила до свого посту скріни повідомлень, які надсилав їй нав'язливий залицяльник, котрий виявився високопоставленим чиновником МВС.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наталя вирішила розповісти про ситуацію публічно після того, як "залицяльник" почав погрожувати їй та членам її сім'ї. Дівчина була змушена піти на такий крок в цілях власної безпеки та безпеки рідних.

"Після того, як я заблокувала його в Тіндері, мені почали надходити повідомлення з незнайомих номерів. Всі ці номери я блокувала, але повідомлення з погрозами почали приходити вже моїм родичам, знайомим. На даний момент я беззахисна і не знаю до кого звернутися", - пише дівчина.

Останньою краплею стала посилка, вміст якої шокував дівчину - чоловік надіслав їй квіти і коробку з відрубаними курячими лапами. За словами Наталії, "залицяльник" підтвердив, що цей "подарунок" від нього.

Після розпачливого посту дівчини, вона отримала велику підтримку від громадськості, на яку навіть не сподівалась – їй написало багато журналістів та небайдужих людей.

Наталія подякувала всім за підтримку і сподівається, що тепер напади від чиновника припиняться.

Ми зі свого боку будемо слідкувати за розвитком подій.