Наталія Юсупова – волонтер, пише у своєму блозі, що вже не перший рік у мережі обговорюють "проповідь" народної артистки України Ніни Матвієнко в жанрі "руського міра". Про це пишуть Акценти.

Все це робить вона в образі проповідниці, яка проклинає Бога за те, що сини України йдуть на братовбивчу війну за Путіна, Порошенка, Ахметова і Коломойського.

"Але шкода, що у Матвієнко так болить серце за дітей України, що вона ні разу не відвідала солдатів в госпіталі. Виходить, що вже п'ятий рік ми ховаємо українців, бачимо як вони страждають, але ще жодного разу не чули, що хтось скаржиться на те, що захищав свою землю і воював проти "братів", - пишуть у блозі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співачка каже, що в усьому винна Україна, яка пішла на росіян, розв'язала війну.

"Подібні висловлювання – це ганьба і брехня", – пише блогер.

Раніше ми повідомляли, справжні пристрасті розгорілися під час обговорень "зіркового" питання в стінах КМДА. На засіданні постійної комісії Київради з питань екологічної політики вирішувалася доля земельної ділянки Народної артистки України, лауреата державної Шевченківської премії, Героя України, почесного громадянина Києва Ніни Матвієнко. Справа стосувалася відведення земельної ділянки 0,1 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у провулку Лазурному, 26, що в Голосіївському районі.

Особисто бути присутньою на засіданні комісії Народна артистка України не змогла, у зв'язку з поганим самопочуттям, однак на обговорення прийшла помічниця відомої співачки.

"У 2007 році був прийнятий детальний план території мікрорайону Чапаєвка. Ніна Митрофанівна була включена до складу організаційного комітету та активу мікрорайону Чапаєвка. І я свідок, бо я мешканка Чапаєвки", - зазначає помічник Народної артистки України Людмила Олексіївна.

Напомним, Тоня Матвієнко в купальнику засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тоня Матвієнко оголила не тільки душу, а й тіло.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тоня Матвієнко показала, що витворяє в спортзалі.