У п'ятницю, 9 листопада, главу окупаційної адміністрації Сімферополя в анексованому Криму Ігоря Лукашева і сімох його заступників відправили у відставку.

Незаконний "уряд" окупованого півострова пішов у відставку на вимогу "глави" Криму Сергія Аксьонова. Про це повідомляє "Крим Реалії".

Відзначається, що Аксьонов вимагав звільнення "голови" адміністрації Сімферополя на підсумковій нараді, що стосувалась роботи моніторингової групи "уряду" Криму.

У відставку відправили також всіх сімох заступників Лукашева. Як інформують близькі до "уряду" Криму джерела, вже наступного тижня буде сформовано новий склад адміністрації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наразі ні сам Лукашев, ні його заступники, не коментували те, що відбулося.

У той же час на сайті кримського "уряду" з'явився указ Аксьонова про відставку ще одного чиновника - Андрія Сидорова, першого заступника "міністра транспорту" окупованого Криму.

"Звільнити Сидорова Андрія Миколайовича з посади першого заступника міністра транспорту Республіки Криму 12 листопада 2018 року за власною ініціативою", - йдеться в документі.

На цій посаді Сидоров був всього пару місяців – його Аксьонов призначив своїм указом 31 липня 2018 року. До цього він чотири роки працював заступником начальника Московської адміністративної дорожньої інспекції.

Нагадаємо, окупаційна "влада" Криму збирається "націоналізувати" майно Меджлісу та передати його підконтрольному Росії Духовному управлінню мусульман Криму (ДУМК).

Як повідомляв портал "Знай.ua", головного прихвосня Аксьонова - "віце-прем'єр" окупованого Криму Віталія Нахлупіна, затримали у Москві.

Також "Знай.ua" писав, кримський "ватажок" Аксьонов вимагає повернути йому два мільйони рублів, які він нібито із власних коштів виділив на хабарі правоохоронцям.