Як би у "вільній" Україні зарплати не здавалися маленькими, на захоплених територіях ситуація ще гірша. Жителі окупованого путінськими бойовиками Донецька виживають як можуть, отримують за роботу мізерну плату.

Жителі "ДНР"
Жителі "ДНР"

Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача Twitter Фашика Донецького.

З'явилася інформація, що медсестра в Донецьку отримує 3608 рублів (1517 грн), двірник - 3470 рублів (1459 грн), водій тролейбуса - 7438 рублів (3128 грн), лікар-хірург - 5275 рублів (2218 грн), лікар-рентгенолог - 4530 рублів (1904 грн).

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зарплата продавця-консультанта або вантажника в середньому становить 7500 рублів (3154 грн), командира взводу бойовиків - 11500 рублів (4836 грн), лікаря-стоматолога - 4500 рублів (1892 грн), ортопеда-травматолога - 4091 рублів (1720 грн).

Варто нагадати, що українці, які мають важкохворих дітей можуть з наступного року розраховувати на фінансову допомогу з боку держави. Уряд визначив порядок надання такої допомоги. Згідно з документом, після 1 січня 2019 року в Україні вводиться окремий вид допомоги для осіб, які доглядають за дітьми, які хворіють.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Банк Росії ускладнив процедуру купівлі валют у зв'язку з засиллям валютного ринку тіньовими схемами і корупційної складової. Про це стало відомо з повідомлень російських ЗМІ. У повідомленні анонсовано, що банк Росії зажадав від кредитних організацій посилити контроль за обігом валюти, натякаючи на часті закупівлі доларів для непрозорих обмінних пунктів. Тепер, щоб обміняти російські рублі, у росіян вимагають довідку з місця роботи або податкову декларацію за формою 2-ПДФО.

Нагадаємо, відключення газу: українців можуть залишити на свята у холоді та голоді.

Як повідомляв Знай.uа українці більше не зможуть дивитися телевізор: чергові "покращення" уряду.

Знай.uа писав, Росія вирішила по-швидкому втопити рубль.