Правоохоронці досі не виконали рішення суду про застосування до екс-очільника Державної фіскальної служби Мирослава Продана електронного браслету.

Про це повідомив заступник голови Спеціальної антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко.

Найбільше дивує причина такого кроку від силовиків. Відзначається, що правоохоронці не змогли знайти для Продана вільного браслету.

"Станом на 10 ранку сьогодні браслетів не було у Київській області – це та інформація, яку я отримав від підлеглих, що спілкувались з правоохоронцями", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прокурор також відзначив, що пошуки браслета продовжуються та будуть тривати й надалі.

"Звісно, ми не полишаємо пошуку електронного браслета, щоб виконати рішення суду", - підсумував Кривенко.

Варто відзначити, що прокурори САП підозрююьб Мирослава Продана у незаконному набутті 89 мільйонів гривень під час роботи на посадах в.о. заступника та голови Державної фіскальної служби з липня 2016 року по червень 2018 року.

Відзначається, що за ці кошти Продан купив дві квартири у Кеєві та два будинки у Туреччині. Більше того він купив 3 авто представницького класу за 3,4 мільйона гривень, проте оформив їх на близьких людей.

Також слідство перевіряє причетність екс-очільника ДФС до придбання інших об’єктів нерухомості в Києві та люксових автомобілів.

Разом з тим варто відзначити, що колишньому голові Державної фіскальної служби України Мирославу Продану Солом'янський суд столиці обрав захід у вигляді взяття на поруки.

Варто зазначити, що Продану при цьому заборонено змінювати місце проживання, і тепер йому доведеться пересуватися з електронним браслетом.

Дану постанову в ніч на 4 грудня оголосила суддя Ірина Усатова, вийшовши з нарадчої кімнати. Вона зайшла до неї близько 23.00 3 грудня. Поручителями колишнього чиновника погодилися виступити 9 народних депутатів, семеро з яких прийшли до залу засідань.

Нагадаємо, скандальний утікач повернувся до України.

Як повідомляв "Знай.ua", в мережу виклали фото корупційних схем чиновників, кришують на найвищому рівні.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ дістала переписку колишнього фіскала, втікача видала власна неграмотність.

Суд відпустив екс-очільника ДФС Продана на поруки