Компанія "Київгаз" опублікувала нові тарифи на газ для населення, які почали діяти з 1 листопада 2018 року. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на дані компанії, передає Хвиля.

ціна на газ
ціна на газ

Так, власники лічильників тепер будуть платити не 6,96 грн за 1 куб. м (з ПДВ), як раніше, а 8,55 грн за 1 куб. м (з ПДВ). Таким чином тарифи зросли на 22,8%.

газовий лічильник
газовий лічильник

Тим, хто не користується лічильником, варто врахувати, що в період відсутності централізованого гарячого водопостачання населення норма споживання природного газу на плиту газову встановлюється у розмірі 5,4 куб. м на людину в місяць.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

газ
газ

Повідомляється, що нові тарифи будуть діяти до 31 грудня 2019 року.

Нагадаємо, Кабмін на засіданні 19 жовтня прийняв рішення з 1 листопада 2018 року підвищити ціни на газ для населення на 23%, щоб Україна могла отримати кредит МВФ.

Раніше ми писали, що обов'язок встановлювати індивідуальні прилади обліку природного газу для населення покладено на газорозподільні організації.

Про це йдеться у висновку Великої палати Верховного суду за результатами розгляду позову фізичних осіб проти ПАТ "Криворіжгаз", повідомляє прес-служба суду.

Раніше повідомлялося, що НАК "Нафтогаз" відповів на найбільш злободенне питання українців зокрема пояснив, що останнім часом відбувається з якістю блакитного палива.

Нафтогаз
Нафтогаз

Так компанія в Twitter опублікувала відповідь на питання громадян, чому газ змінив колір, а їжа готується довше.

Представники НАК заявляють, що природний газ неможливо розбавити, а якщо чайники на плитах українців гріються довше, то для цього є інші причини.

Нагадаємо, громадянам дозволять розрахуватися за спожиті понад норми газу, воду чи електроенергію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Укрпошта може припинити доставку платіжок за спожитий газ.

Знай.uа писав про те, що уряд до кінця року підвищить практично всі соціальні виплати.