В одеський дитячий табір Вікторія, де в минулому році під час великої пожежі загинули троє дітей, заселили військових.

Майже півтисячі резервістів, які приїхали в Одесу на навчання, проживатимуть в дитячому таборі "Вікторія". Заради цього кілька днів тому райсуд Одеси зняв арешт із частини споруд табору. Про це повідомляє ТСН.

Дерев'яні будиночки, де минулого року мешкали діти і де сталась жахлива трагедія, огородили металевим парканом. З них арешт не знімали, однак напередодні батьки постраждалих і загиблих дітей зафільмували, як з них комунальники виносили меблі та речі.

Батьків постраждалих дітей це дуже стурбувало, адже такі дії можна розцінювати як спробу знищення речових доказів у справі.

До слова, військових розмістили саме тут тому, що це була пропозиція від Одеської мерії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Військові за своєю ініціативою обладнали паркан, щоб відгородити арештовані корпуси від кам'яних приміщень, з яких суд зняв арешт.

"Ми відгородили територію, яку нам виділила міська влада, від тієї, яка знаходиться під арештом, щоб не можна було потрапити туди і звідти теж ніхто не міх потрапити на територію проведення зборів територіальної оборони", - пояснюють військові.

Резервісти проходитимуть тут теоретичні навчання, їздитимуть на стрільби на полігон. Доки триватиме воєнний стан це майно належитиме саме військовим і вони будуть ним розпоряджатися.

Нагадаємо, останки дітей, загиблих під час пожежі в оздоровчому таборі "Вікторія" в Одесі, 10 місяців пролежали на згарищі під завалами. Після пожежі, у вересні 2017 року батьки трьох загиблих дітей отримали не тіла, а лише фрагменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися шокуючі подробиці трагедії у таборі "Вікторія".

Також Знай.ua писав, директора "Вікторії" закрили надовго.