З'явилася нова інформація щодо полонених українських моряків. Слідство у справі українських моряків, яких захопили в полон російські військові в Керченській протоці, продовжили до кінця травня 2019 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Один з адвокатів групи захисників українських моряків, а саме, моряка Миколи Полозова заявив, що термін слідства продовжено до 25 травня. У той же час продовжити арешт українським полоненим морякам планують до кінця квітня.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також адвокат зазначив, що невідомо, скільки часу займе слідство - це залежить від обсягу слідчих дій, дані про яких не розголошуються.

Варто нагадати, що президент РФ Володимир Путін поки ігноруватиме тему звільнення або обміну захоплених біля берегів Криму українських військових. Про це заявив лідер кримськотатарського народу і народний депутат України Мустафа Джемілєв, повідомляють "Крим.Реалії".

Ці висновки зроблено на підставі спілкування з міністром закордонних справ Туреччини. Депутат також зазначив, що Україна докладає максимум зусиль для звільнення українських військовополонених та для полегшення умов їх утримання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України відмовила Росії у видачі в Російську Федерацію громадянина РФ, який входить в "Правий сектор". Про це повідомила прес-секретар генпрокурор Лариса Сарган у Facebook.

"Сьогодні заступником генерального прокурора Євгена Єніна було прийнято рішення про відмову у видачі в Російської Федерації громадянина РФ, члена Правого сектора "С", який залучається в РФ до кримінальної відповідальності за участь у війні за незалежність України", – написала вона.

"Як і обіцяв Євген Єнін, жоден справжній доброволець ніколи не буде відданий до лап агресора", – наголосила Сарган.

Ім'я росіянина, який воював за Україну, вона не назвала.

Нагадаємо, Путін відпустить викрадених українських моряків: Києву передали, на яких умовах.

Як повідомляв Знай.uа Полторак попередив українців про швидкої війні з Росією: вже нарощують армію.

Знай.uа писав, військовий експерт розповів про плани НАТО в Чорному морі: Путін вже сам не радий.