В Луганській області, біля Попасної путінські окупанти знову збили безпілотник ОБСЄ, про що повідомляє прес-центр ООС.

Згідно з даними щоденного звіту СММ ОБСЄ, який опубліковано у п'ятницю, 11 січня, спостерігачі ОБСЄ розташовувалися на східній околиці міста Попасна, де за допомогою власного БПЛА проводили спостереження за снігоочисними роботами на автодорозі Т-0504.

Раптом спостерігачі місії почули серію черг зі стрілецької зброї на відстані близько 1,5-2 км від місця їх розташування. Згідно з їх оцінкою, стрільба проводилися по беспилотнику, який після цього почав втрачати висоту. У команди місії не вийшло відновити зв'язок з БПЛА, в результаті чого він впав у невідомому місці.

За даними української СЦКК, провокаційні дії путінських найманців спрямовані на приховування своєї вогневої активності відносно підрозділів Об'єднаних сил.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у п'ятницю, 11 січня, терористи на сході України сім разів обстрілювали позиції українських військових, при цьому двоє з них отримали поранення. Як повідомляється, бойовики використовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, а також різну стрілецьку зброю. Українці в боргу не залишилися і застосували чергові вогневі засоби. Згідно з даними, діями українських воїнів знищені два окупанта і ще двоє отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українців попередили про швидке подорожчання продуктів харчування. Як повідомляється, на цей раз воно пов'язане зі складними погодними умовами, оскільки продукти складніше доставити в магазини. Подорожчають не всі, а деякі продукти, при цьому певні їх види можуть взагалі зникнути з прилавків.

Також "Знай.uа" писав, що один з народних депутатів оцінив зміни, які відбулися за час дії воєнного стану. Він заявив, що за один місяць абсолютно нічого не могло змінитися, крім того, що продуктова корзина подорожчала на 20%, ціни в деяких містах зросли на 50-60%. Він зазначив, що "ніхто тоді не думав про державу, ніхто тоді не думав про людей, вони думали тільки про вибори".