Українське місто Дніпро на 4 дні, з 14 по 18 січня залишиться без газопостачання, інформує прес-служба ПАТ "Дніпрогаз".

Відключення буде пов'язано з роботами на внутрішньобудинкових системах газопостачання і установкою лічильників газу, заявили у відомстві.

Нагадаємо, комунальна петля стягує шиї українців: тарифи на воду і газ здивували навіть песимістів – все гірше, ніж ми очікували.

Тепер мешканці столиці платитимуть за гарячу воду до 97,89 гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Киянам доведеться витрачати ще більше грошей на комунальні послуги. Це пов'язано з підвищенням тарфов на гарячу воду.

Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті постачальника послуг.

Відповідні зміни в тарифи вступили в силу з 1 січня 2019 року. Вони були затверджені на засіданні Київської міськради ще 22 грудня 2018 року.

Тепер мешканці столиці платитимуть за гарячу воду до 97,89 гривень за 1 кубометр.

У грудні стало відомо і про нові тарифи на опалення.

Тепер мешканцям доведеться платити 38,5 гривень (за квадратний метр при відсутності квартирних або будинкових лічильників) або 1 654,41 гривні за 1 Гкал при наявності лічильника.

Нагадаємо, що в Україні знизилися ціни на електроенергію для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків до рівня стандартних тарифів для населення. Про цьому глава Національної комісії з регулювання енергетики і комунальних послуг Оксана Кривенко повідомила в Facebook.

Чиновник послалася на рішення державного регулятора, яке прийнято в п'ятницю, 11 січня.

"Врегулювали ціни на електроенергію, споживану на технічні цілі в багатоквартирних будинках і садових товариствах шляхом скасування постанови НКРЭКУ від 21 грудня 2018 року № 2010. Для зазначених цілей буде застосований тариф на рівні, як для населення", заявила Кривенко.

Нагадаємо, такої швидкості позаздрив би сам Шумахер, ціни в Україні ростуть не по днях, а по годинах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти спрогнозували значне подорожчання життя в Україні.

Також "Знай.uа" писав, що в місті Куп'янськ фахівцями розроблена стратегія децентралізації міської опалювальної системи.