Київські школярі записали патріотичне відео, в якому нагадали, що наша мова ­ українська

Сімпсонам 30: п'ять епох улюбленого серіалу і кращі епізоди до перегляду

Відео під назвою "Українська – це модно!" виклали у групі Стадіон 112 школі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Настьони знов мільйони: Каменських похвалилась грудьми і переглядами

Ця група належить спеціалізованій школі № 112 ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов, що знаходиться на вулиці Велика Васильківська у Києві.

Українська - це модно!!!

Geplaatst door Стадіон 112 Школі op Woensdag 16 januari 2019

За кілька днів відео набрало майже 500 тис. переглядів.

Нагадаємо, трейлер "Воно" обійшов по переглядам "Форсаж".

29 березня студія Warner Bros. Pictures опублікувала перший трейлер фільму жахів "Воно", який є римейком екранізації однойменного роману Стівена Кінга 1990 року.

За інформацією Deadline, ролик набрав рекордну кількість переглядів за добу. Його продивились 197 млн разів. 81 млн переглядів прийшлися лише на американську аудиторію Facebook. Шаленої популярності "Воно" досягло завдяки розповсюдженості у Facebook, Twitter та YouTube.

Кліп американської виконавиці Лани дель Рей на пісню Love був дуже гаряче зустрінутий публікою - за першу добу його подивилося понад три мільйони осіб.

Як повідомляє "Телеграф", тільки за першу добу кліп Лани дель Рей на сингл з нового альбому набрав близько трьох мільйонів переглядів, що є одним з рекордних показників в історії музики. На даний момент кількість переглядів перевалило за тринадцять з половиною мільйонів переглядів.

Другим роликом в історії YouTube, якому вдалося подолати позначку в два мільярди переглядів, став кліп на пісню "See You Again" репера Уіза Халіфа і поп-співака Чарлі Пута.

Відео включає в себе кадри з фільмів серії "Форсаж", адже ця пісня записана як данина пам'яті актора Пола Волкера, який загинув в автокатастрофі в листопаді 2013 року. Ролик був зроблений в березні 2015-го, до виходу "Форсажу 7" - останньої картини, де загиблий актор взяв участь.