У 2018 році в Дніпропетровській області виявили 169 осіб, що займалися проституцією.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Крім того правоохоронці розповіли, що в Івано-Франківській і в Криму не було виявлено осіб, що займаються протиправною діяльністю.

Також відомо, що за кількістю осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією" лідирує Дніпропетровська область - 169 осіб. За нею Одеська область - там виявили 160 осіб. Далі Миколаївська - 97 осіб. У місті Київ - 85.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Відзначається, що у Волинській області силовики взагалі виявили лише одну особу, що надавала послуги інтимного характеру, в Чернігівській - 3, в Чернівецькій - 6.

Разом з тим варто відзначити, що Олександра Кирилова (Алекс Леслі) і його послідовницю Анастасію Вашукевич (Настя Рибка) звільнили з ізолятора тимчасового утримання в Москві.

Як повідомляється, звинувачення Вашукевич і Кирилову не пред'явили. Вони були затримані в аеропорту Москви відразу після прильоту з Таїланду, де провели рік у в'язниці і отримали умовний термін за організацію секс-тренінгу.

У суботу, 19 січня, суд не зміг визначитися з мірою запобіжного заходу для затриманих через нестачу матеріалів у справі, і переніс засідання на 72 години. Тепер суд припинив провадження за клопотанням слідства про арешт.

Настя Рибка і Алекс Леслі - громадяни Білорусі. Як повідомив журналістам міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей, вони можуть прилетіти до Мінська, але повинні з'явитися в суд на першу вимогу. Також відомо, что президент Білорусі Олександр Лукашенко робив особисте доручення звільнити Рибку.

Крім того варто відзначити, що на Анастасію Вашукевич (Настя Рибка), громадянку Білорусі, яку затримали в московському аеропорту Шереметьєво, було написано заяву двома дівчатами. Однією з них була Анастасія Давидова, так само відома як Саша Травка.

Настя Рибка повернулася в Росію і влаштувала шоу в аеропорту: відвезли в інвалідному кріслі

Давидова звинуватила Настю Рибку в тому, що та втягнула її в заняття проституцією, що і стало підставою для порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, популярний ресторан показав жінкам їх місце і спровокував нереальний скандал.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Рибка "злягла" після знущань російських копів.

Також "Знай.ua" писав, що нелюд з Росії торгував українками в Дніпрі.

У Чернівцях затримали підозрюваного у сутенерстві та наркоторгівлі