Під київський офіс українського журналіста, телеведучого і політика Дмитра Гордона підкинули голову мертвої свині. Про це передає телеграм-канал "ХК".

Як повідомляє канал, "подарунок" з'явився під офісом Гордона в ніч на понеділок. Композиція досить цікава: голову насадили на вила, а на лобі мертвої тварини написали образу.

Поки невідомо, кому перейшов дорогу журналіст і про що повинен свідчити такий перфоманс.

Раніше повідомлялося, що український журналіст Дмитро Гордон у ефірі пропагандистської російської програми "60 хвилин" на каналі "Росія 1" розповів, коли РФ і Україна зможуть стати дружніми країнами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гордон вважає, що всі "ключі" від світу між сусідніми державами знаходяться в Кремлі в кишені президента Росії Володимира Путіна. Журналіст зазначив, що Путін зобов'язаний дати наказ військовим піти з окупованих територій Донбасу і Криму.

"Тоді, якщо він покається перед державою Україна за завдані страждання і смерті більш ніж 10 тисяч осіб, відшкодує збиток економіці, ми будемо найкращими друзями, я в цьому впевнений", - сказав Гордон.

Російська пропагандистська журналістка Ольга Скабеева заявила, що президент Росії "ключі не віддасть, ніхто з Криму не піде, а на Донбас ніхто не заходив".

Нагадаємо, у кишені Володимира Путіна знаходяться ключі від світу. Про це нещодавно заявив відомий український журналіст Дмитро Гордон в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на російському телебаченні, де йому надали слово.

Раніше Знай.uа повідомляв, одіозна телеведуча, відома путінська пропагандистка Ольга Скабеева вийшла з себе в прямому ефірі через український Томос.

Також Знай.uа писав, український журналіст Дмитро Гордон викликав у кремлівських пропагандистів справжній шок заявою в бік Путіна і анексованого Криму. На пропагандистському шоу "60 хвилин" на каналі "Росія 1" Гордон заявив, що РФ - це злодії, які нахабно прийшли і вкрали частину України.