Скільки літаків садять і розвертають через п'яних пасажирів, але МАУ життя, мабуть, не вчить. У літаках українських національних авіаліній будуть продавати міцний алкоголь, передає видання Капитал.

Так, за даними ЗМІ, в бортове платне меню, доступне на міжнародних рейсах, будуть додані міцні напої.

Тепер пасажир може придбати в польоті червоне або біле вино, наливки з Львова, горілку Nemiroff і Absolut, а також віскі і джин. Раніше алкогольне меню включало тільки пиво.

Спиртні напої продаються в невеликих порційних ємностях вино доступно в пляшечках до 200 мл по від 5 до 6 євро, наливки, горілка, віскі і джин ємностях від 50 до 100 мл по ціною від 4 до 5 євро.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім цього, МАУ змінила рецепт чіабатти, використовуваної для приготування паніні, що подаються на борту, і додала новий сендвіч ростбіфом, корнішоном і гірчицею за 4 євро.

Асортимент гарячих страв, які можна замовити в польоті, розширився за рахунок пасти Болоньєзе за 8 євро, яка доповнила в меню гарячий суп, лазанью, кускус і курку в кисло-солодкому соусі.

На цьому реформи в МАУ не закінчуються: так, раніше ми писали про те, що авіакомпанія ввела нові вимоги щодо перевезення ручної поклажі і сподобається далеко не всім.

Українська авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) запровадила нововведення для пасажирів з ручною поклажею. Відтепер авіаперевізник дозволяє пасажирам замовляти перевезення в салоні не більше однієї додаткової речі. Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті авіакомпанії.

У повідомленні говориться, що пасажири зможуть сплатити додаткову ручну поклажу онлайн під час купівлі квитка.

Збір за провезення речей (до 40 × 30 × 10 см і вагою до 5 кг) становить 15 євро за переліт в одну сторону. Крім того, авіаперевізник зазначив, що незалежно від класу перельоту на середньомагістральних або далекомагістральні рейси МАУ, пасажир має право провезти в салоні не більше однієї додаткової ручної поклажі.

Раніше Знай.ua писав, що сім'я з дитиною не змогла потрапити на борт літака, так як не вистачило місць. В епіцентрі скандалу опинилася авіакомпанія МАУ.

Знай.uа повідомляв про фінансові проблеми авіакомпанії МАУ. Президент компанії розповів, що ніяких затримок з зарплатами і невиплат не було.