Близько 40 вагонів товарного потяга, який перевозив неочищену нафту, зійшли з рейок у канадській провінції Манітоба. Про це в суботу повідомив телеканал CBC, передає УНН.

Аварія сталася у 300 км на північний захід від Вінніпега недалеко від села Сент-Лазар. В результаті сходу з рейок 37 цистерн стався розлив нафти. Фахівці транспортної компанії CN, якій належить склад, в даний час оточили місце НП і займаються очищенням території.

Раніше ми писали, що у Івано-Франківській області сталося страшна НП на залізниці. Поїзд зійшов з рейок і зіткнувся з вантажівкою, в результаті водій автомобіля опинився в лікарні. Про це стало відомо в четвер, 7 лютого, з повідомлення прес-служби Укрзалізниці в Facebook.

Повідомляється, що НП сталася на перегоні Хриплин - Братківці Івано-Франківської області водій вантажного автомобіля виїхав на нерегульований переїзд прямо перед пасажирським потягом №143 Ворохта-Київ, в результаті чого сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Локомотив поїзда зійшов з рейок першою колісною парою. Машиніст і пасажири поїзда не постраждали, водій автомобіля госпіталізований.

Також ми писали, що у п'ятницю, 8 лютого, відбулося зіткнення двох поїздів в іспанській Каталонії, у результаті якого одна людина загинула. Трагедія трапилася неподалік від міст Манреса і Сан-Винсенс-де-Кастелле, які розташовані на північний захід від Барселони.

Згідно з попередніми даними рятувальників, 76 пасажирів відбулися легкими пораненнями, близько 16 людей отримали травми середньої тяжкості і як мінімум 2 пасажира серйозно поранені.

Нагадаємо, раніше швидкий потяг на повному ходу злетів з рейок, багато жертв: перші кадри трагедії.

Також Знай.uа" писав, що в Івано-Франківській області поїзд зійшов з рейок, після чого зіткнувся з вантажівкою.
Як повідомляв портал "Знай.uа": у Запоріжжі на набережній сталася аварія, в результаті якої постраждало дві людини.