Антициклон заполонив Україну холодною і ясною погодою з мінливою хмарністю. Вдень на території країни опади не очікуються, лише у західних областях буде туман, а на сході, півночі Лівобережжя та в Капатах місцями можлива ожеледиця. Вітер південний - 5/10 метрів в секунду. Про це у вівторок, 19 лютого, повідомляє Український гідрометцентр.

Дощ передбачають у ніч на середу, 20 лютого, на заході (крім Чернівецької області) та на півночі (за винятком Сумської області) України, а також в Полтавській і Чернігівській областях.

Вдень 19 лютого на заході України стовпчики термометрів покажуть від +7 до +11 тепла. Вночі температура знизиться і буде коливатися від -1 до +3 градусів.
В північних регіонах буде прохолодніше, ніж у західних. Тут температурний режим вдень коливатиметься від +3 до +5 тепла. У Сумській області, за прогнозами синоптиків, буде ще холодніше - тут очікується невеликий мінус (від -1 до +1 градуса). Вночі в регіоні стовпчики термометрів покажуть від -2 до -4 градусів, у Сумській області опустяться нижче, до -6 градусів морозу.
У центрі України вдень, 19 лютого, температура коливатиметься в межах від +4 до +7 тепла, вночі очікується невеликий мінус - від -2 до +2. У Полтавській області - буде холодніше, тут стовпчики термометрів покажуть від +2 до +4 градусів тепла вдень, а вночі опустяться до -3-5 градусів морозу.

В східних областях температура повітря вдень становитиме від -1 до +2 тепла, вночі буде ще холодніше, від -4 до -8 градусів морозу.
На півдні України очікується від +3 до +7 градусів тепла, а в ніч на середу, 20 лютого, температура повітря складе від -1 до +3 градусів. У Херсонській області вночі буде більш щутимый мінус - від -3 до -5 морозу.
У Києві вдень, за прогнозами синоптиків, температура повітря становитиме від +4 до +6 градусів, вночі від -1 до +1 градуса вище нуля.

Нагадаємо, підступне сонце захопить Україну. Погода не перестає радувати своїм теплом всю Україну і тільки вночі ми згадуємо, що ще не закінчився лютий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, коли повернеться зима.Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода у вівторок.

Знай.ua писав, що зима не збирається залишати Україну. До кінця тижня різко похолодає.