Інформацію про виявлення грузинського злодія в законі "Нодара Руставського" опублікував заступник голови української поліції В'ячеслав Аброськін. Відомо, що в даний момент готується екстрадиція цієї кримінальної фігури з України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Аброськіна в соцмережі Facebook.

Аброськін зазначив: "Сьогодні під час проведення оперативно-профілактичних заходів співробітниками кримінальної поліції спільно з Центральним міжрегіональним управлінням у місті Києві та Київській області Держміграції України в одному зі столичних ресторанів був виявлений злодій в законі "Нодар Руставський", а також російський злочинний авторитет "Напівзвір" та їх "прихильники".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Стосовно цих "шановних громадян" вирішуються питання про видворення за межі нашої країни геть".

Варто нагадати, що нещодавно у Львівській області затримали чоловіка, який контрабандою провозив наркотики та психотропні речовини в Україну і тут продавав. Затриманий протягом достатнього часу робив вигляд, що він підприємець, який займається міжнародними вантажними перевезеннями. Насправді ж він налагодив зв'язки з кримінальними авторитетами в Західній Європі. Звідти він привозив в Україну екстазі, кокаїн і героїн і продавав його у Львові та області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі української столиці в ніч з 14 на 15 лютого на співробітницю Міжнародного Комітету Червоного Хреста було скоєно зухвалий напад. За інформацією поліцейських жінку пограбували. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних правоохоронних органів.

Нагадаємо, в Одесі небезпечна банда загинула під час погоні поліції.

Як повідомляв Знай.uа у Рівному схопили банду "Федора", роками тримала в страху всю область.

Знай.uа писав, чоловік розклав тіло коханки по полицях холодильника: через 1,5 року знайшла продавчиня.