У п'ятницю, 22 лютого, американський стендап-комік Броді Стівенс був виявлений мертвим у своєму будинку. Про повідомив портал TMZ.

Наголошується, що на момент смерті йому було 48 років. Як повідомляє видання, у артиста спостерігалися проблеми з психікою, його госпіталізували в 2011 році з біполярним розладом особистості. За попердніми данними, комік наклав на себе руки.

Стівенс разом з своїм другом створив шоу Brody Stevens: Enjoy It! ("Броді Стівенс: Насолоджуйся цим!"). Крім стендап-виступів Стівенс знімався в кіно: він зіграв епізодичні ролі в комедіях "Похмілля у Вегасі" (Hangover, 2009) та "Похмілля 2: Вегаса в Бангкок" (Hangover: Part 2, 2011) і ще кількох кінострічках.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали, що англійський діджей Майкл Холлингворт помер уві сні з восьмимісячним немовлям на руках після дванадцятигодинної гульби з кокаїном і горілкою.

Тіло чоловіка виявили в будинку колишньої дівчини Холлінгворта, пише Daily Mail.

Передозування кокаїном сталася уві сні. Чоловік заснув, обіймаючи свого маленького сина Сонні.

Також ми писали, що Пітер Торк, бас-гітарист і один із засновників американської поп-рок-групи The Monkees, помер у віці 77 років. Про це повідомляється на сторінці артиста в Facebook.

Причина смерті поки не розкривається. Як пише Variety, десять років тому Торку діагностували рідкісну форму раку — аденоїдну кістозну карценому.

Він переніс операцію з видалення злоякісної пухлини, після чого продовжив виступати в складі The Monkees.

Музикант грав у рок-групі з початку її появи в 1965 році. The Monkees була створена телеканалом NBC для зйомок в однойменному телесеріалі про будні сучасних рокерів на хвилі популярності The Beatles. Незабаром колектив вийшов за межі формату серіалу, ставши випускати власні пісні та проводити концерти і тури.