Харківські правоохоронці звернулися до громадськості щодо сприяння у розшуку громадянки України Ірини Мартишевой.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Харківської області.

"Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукувану, просимо повідомити до УКР ГУНП в Харківській області за телефонами: 102, (057)705-93-63, 705-95-40, 068-992-73-37 або іншим доступним для вас способом", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що дівчину підозрюють в причетності до тяжкого злочину. Красуні 1987 р.н. інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України "шахрайство".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Згідно з даними реєстру МВС, жінка ще з 25 січня переховується від органів прокуратури. Інші подробиці не повідомляються.

Варто зазначити, що шахраї розробили нові схеми обкрадання українців, жертвою яких може стати будь-хто. Аферисти масово оформляють кредити на чужі паспорти, у схемах залучені навіть працівники банків. Паспорти та інші особисті дані продають в інтернеті пачками, а зловмисники призвичаїлися підробляти практично будь-які документи.

Також нещодавно в українській столиці стався дикий випадок нахабного "розводу" пенсіонерки на досить велику суму. Так, приблизно о 3 години ночі жінці з вулиці Круглоуніверситетській, 13 подзвонив невідомий і заявив, що він друг сина і з ним нібито сталася біда.

Раніше повідомлялося, що Харківські правоохоронці затримали двох чоловіків 26 і 30 років, яких підозрюють у розбійних нападах. Цю інформацію повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

Нагадаємо, в Україні викрито чергову махінацію з банківськими картами

Як повідомляв портал "Знай.ua", аферисти грабують українців за новою схемою

Також "Знай.ua" писав, як шахраї наживаються на безготівкових розрахунках