У мережі з'явилася інформація про те, що відомий на Сході України командир терористів "ЛДНР" Юрій Голубан, він же "Вампір", влаштувався працювати у Національну поліцію.

Про це повідомив нардеп від ВО "Батьківщина" Ігор Луценко на особистій сторінці у Facebook.

"Виявляється, поки доблесні лицарі плаща і кинджала з СБУ виясняли, чи дійсно Голубан (позивний у Востоці був у нього «Вампір») воював у складі російських гібридних військ, сам фігурант за цей час зробив стрімку кар’єру в нашому державному апараті і добився неабияких успіхів", - написав Луценко.

Постійна рубрика "Про Голубана" 24 березня 2017 я написав заяву про злочин в Службу безпеки України щодо Голубана Юрія...

Geplaatst door Igor Lutsenko op Maandag 11 maart 2019

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даними політика, бойовику вдалося навіть отримати звання полковника. Також відомо, що у 2014 році "Вампір" нібито брав участь у війні на Донбасі на боці "русского мира". Про це свідчать оприлюднені в Інтернеті відео.

На тих кадрах видно, що бойовик одягнений у форму "ДНР" з вогнепальною зброєю в руках. Відзначається, що він був командиром в батальйоні "Восток".

Також Луценко зазначив, що в тому ж 2014 році комбат поїхав до Києва, де зміг влаштуватися на роботу в Національну поліцію в якості інструктора. А у 2018 році вже оформив собі пенсію та звільнився.

"Він упродовж двох років займався підготовкою, а також вихованням українських поліцейських. Тільки увити можна, які він їм передавав високі моральні цінності", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, що відомий путінський найманець відправився в пекло слідом за сином: "русскій мір" не щадить нікого.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", снайпер бойовиків розповів славну історію "подвигів ополченочки": спалювала танки ЗСУ та українців

Також "Знай.ua" писав про те, що "Русскій мір", який ми заслужили: на Донбасі бойовик перейшов на бік України.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hoA15xhfRBA[/embed