Російська зірка фільмів для дорослих Вікторія Сверчкова раптово втратила свідомість на зйомках чергової стрічки в штаті Індіана, США. Про це повідомляють росЗМІ. Порноактриса народжена в Пермі.

Як розповів журналістам продюсер порноактриси, дівчина дотримувалася жорсткої дієти перед зйомками. Однак в самий відповідальний момент ослаблений організм не витримав високих навантажень. Продюсер додав, що наразі Сверчкова знаходиться під наглядом лікарів.

Дівчину терміново доправили до лікарні

Пермська порноактриса Вікторія Сверчкова втратила свідомість під час роботи на зйомках в штаті Індіана (США). Дівчина дотримувалася жорсткої дієти і організм не витримав навантажень на майданчику. Очевидно, важкі фізичні навантаження дали про себе знати. Мабуть, таки не легкий хліб - порнозйомки. Не все так гарно, як показують на екрані. Але кому цікаве їхнє закулісся, людям шоу потрібно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вікторія тримала жорстку дієту і не витримала таке навантаження у час зйомок", - так сказав продюсер порнозірки.

Тримала жорстку дієту

Наголошується, що Сверчкова втратила свідомість в самий розпал сексуальної оргії. Дівчину швидко доставили в лікарні. За словами її продюсера, зараз вона перебуває під наглядом лікарів.

Знаходиться під наглядом лікарів

Нагадаємо, у Хмельницькому показали порно на великому екрані: городяни оніміли від такого подарунка. Буквально відразу ролик розлетівся в соцмережах і викликав жваве обговорення серед користувачів.

Як раніше повідомляв Знай.uа, радіостанція дала поради тим людям, які зберігають дитяче порно.

Також портал Знай.uа повідомляв, якими були перші порнофільми: Гітлер, чорні шкарпетки та спітнілі кінозали. Перші фільми для дорослих були веселим видовищем. Перше порно називали "фільмами для холостяків" або "чорними шкарпетками" тому, що виконавці ніколи не знімали цей аксесуар у кадрі.