Зупинилося серце легендарної радянської співачки. Дану інформацію підтвердила її близька подруга. За її словами, трагедія сталася вчора, 22 березня.

Мова йде про легендарну радянську співачку Валентину Дворянинову. Як розповіла у коментарі журналістам її близька подруга Ольга Диктович, Валентини не стало вчора, 22 березня. Вона померла на 92-му році життя.

"Валя померла в одному з приватних підмосковних пансіонатів для літніх людей, де вона жила останнім часом", - зазначила вона в спілкуванні з російськими журналістами.

Варто відзначити, що Валентина Дворянинова жила одна, дітей у неї було. У легендарної співачки також не було мільйонів і власної квартири, а все своє життя вона прожила в кімнаті звичайної комуналки.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Повідомляється, що церемонія прощання з Валентиною Дворяниновою запланована на 25 березня, а сам захід пройде в залі Митинського крематорію.

Саме Валентина Дворянинова в далекому 1964 році записала знамениту пісню з телепередачі "на добраніч малюки". Під її голос протягом дванадцяти років засипала вся дітвора разом з їх втомленими іграшками.

Крім цього, Валентина Дворянинова шість років була солісткою знаменитого оркестру Олега Лундстрема, активно співпрацювала з класиками радянської пісні Яном Френкелем, Андрієм Петровим і Андрієм Ешпаем. А візиткою співачки стали такі відомі композиції, як "Калина червона", "Карелія", "Як тобі служиться", "Линахамарі".

Нагадаємо, 21 березня зранку помер російський актор Петро Зайченко. Йому було 75 років.

Зайченко був Заслуженим артистом РФ, він прославився по фільмах "Таксі-блюз", "Тарас Бульба", "Парад планет", а також своїми ролями в серіалах "Далекобійники" і "Дільниця". Однією з останніх ролей став кінообраз митрополита Московського Филипа в новому російському серіалі "Софія".

Нагадаємо, померла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.