На Львівщині поліцейські розслідують нанесення школяреві тілесних ушкоджень його вчителем.

Згідно з повідомленням обласної поліції, 22 березня правоохоронці дізналися від медиків про те, що у лікарню доставили 11-річного місцевого хлопчика, учня п’ятого класу однієї з шкіл міста Мостиська, у якого було діагностовано "забій передньої черевної стінки".

"Поліцейські попередньо встановили, що тілесні ушкодження школяру заподіяв вчитель математики, 78-річний місцевий житель, під час перерви", - повідомили у поліції. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше ми писали, що у київському ліцеї батько одного з учнів побив вчителя фізкультури. Кадри бійки показало керівництво навчального закладу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Він здоровий дядько, мене підняв, гупнув об спину. Тоді я втратив трошки свідомість на деякий час, збилось дихання", - розповів учитель Ігор Матвієнко.

Конфлікт виник тоді, коли четвертокласник поскаржився батькові на вчителя фізкультури. За словами дитини, педагог кричав на нього та довів його до сліз. Пізніше вчитель вибачився і перед учнем, і перед батьком, однак це не заспокоїло розлюченого чоловіка.Той спершу вдарив викладача на шкільному подвір'ї, а потім добивав за територією ліцею. Зараз вчитель у лікарні, у нього численні гематоми, надрив легенів та струс мозку.

Також раніше ми писали, що 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 збив пішоходів, які переходили дорогу. Троє людей отримали поранення. Їх госпіталізували. Одна з постраждалих отримала серйозне поранення обличчя. Наголошується, що очевидці намагались зрушити автобус, оскільки під його колесами був один з постраждалих.

Нагадаємо, що дорослі провчили школярів, які не поступилися місцем в маршрутці: урок вийшов жорстоким.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Росії школярі ледь не вбили викладачку.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що в Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюєва.