У день виборів президента над Україною буде сяяти сонце. Стало відомо, яка погода буде в Україні в неділю, 31 березня - в день, коли українці будуть обирати президента. Чомусь хочеться вірити в диво, можливо погода щось добре відчуває, тому й усміхатиметься українцям у такий важливий для держави день.

Якщо вірити прогнозам синоптиків, на тижні ще також буде холодно, не розслабляйтеся, потепліє 29 березня, у п‘ятницю. Про це в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

"За попередніми прогнозами, в "день тиші" та в день виборів Президента України, 30 і 31 березня, в Україні очікується гарна погода - ясно, сонячно і тепло, +14-19 градусів. Все у нас буде добре", - пише синоптик.

За її даними, перша половина наступного тижня в Україні буде прохолодною, потепління варто очікувати 29 березня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто додати, що раніше синоптики попередили українців про нічних морозів, які прогнозуються на 28 березня. Так, по всій території України, крім Херсонської області і Криму, очікується мінусова температура повітря. При цьому найхолодніше буде у Сумській і Чернігівській областях - мінус 3-5 градусів.

Нагадаємо, повалені дерева, обірвані лінії електропередач і зірвані дахи: наслідки моторошного удару показали в мережі. У мережі оприлюднили фото наслідків урагану з Полтави, Чернігова і Дніпра. Потужний вітер супроводжувався дощем і градом, були повалені безліч дерев, обірвано лінії електропередач і зірвані дахи. Словом, завдано значних збитків.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", погода на вихідні: українців попередили про дивну витівку стихії.

Також "Знай.ua" писав про те, що Яке свято 23 березня: чого не можна робити в цей день.