Під час виступу у Валенсії бельгійського цирку, у однієї з дівчат акробатів, розігралася сильна діарея. На жаль, не було іншого виходу, і дівчина просто в польоті справила на своїх глядачів нужду... У поліції пояснили, що в результаті інциденту як мінімум двадцять три глядача постраждали. Всім їм надали психологічну допомогу.

Всім глядачам цирк повернув гроші і пообіцяв безкоштовні квитки на наступне представлення в якості компенсації.

Розлад шлунку - надто неприємне явище, відтак варто при перших же ознаках використовувати народні методи, щоб якнайшвидше позбавитися від рідкого випорожнення. А коли така халепа трапляється на висоті кілька метрів, то подітись вже нікуди. Така прикра ситуація спіткала акробатку у цирку на шаленій висоті.

Акробати виконують небезпечні трюки. Якщо дивитися вживу, просто дух захоплює. Однак від проблем зі здоров’ям не застрахований ніхто.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
"Це не Cirque du Soleil, це далеко не цирк, це лайно!" - обурювалися глядачі.

Варто зазначити, що діарея не вважається самостійним захворюванням, а проявляється як симптом якоїсь хвороби. Серед найбільш небезпечніших: діабет, гіпертиреоз, ВІЛ, виразковий коліт, меланоз, кишкова паличка, ротавірус, рак кишківника, непереносимість лактози, целіакія, гастроентерит, мікроскопічний коліт і багато інших.

Нагадаємо, Седокова підкорила сцену трусами по вуха: мрія всіх реперів.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист та режисер Владислав Федосєєв у віці 83 років.

Також Знай.uа писав, про гумориста із душею янгола: добряк врятував 400 людей від самогубства, психологи нервово курять.

Мис The Gap в Новому Південному Уельсі (Австралія) - сумнозвісне місце самогубців. Хоча краєвиди природи мали б заспокоювати і розвіювати все погане, щороку туди приходять люди, аби звести рахунки із життям. На щастя, для багатьох самогубців, через дорогу тут живе дивний і великодушний чоловік на ім’я Дон Річі. З допомогою правильно підібраних слів чоловік врятував сотні самогубців.