Митрополит Запорізький і Маріупольський Української Православної Церкви Лука закликав не продавати свій голос на президентських виборах. А також він заявив, що відмовитися голосувати — це "глибока помилка", оскільки голосами тих, хто не прийде на виборчу дільницю, можуть скористатися.

Про це митрополит Лука написав на своєму каналі в Теlegram напередодні другого туру президентських виборів в Україні.

"Багато хто готовий, перебуваючи в нужді, продати свій голос за кілька срібняків, абсолютно не замислюючись, що, отримавши їх зараз, протягом наступної п'ятирічки нечистоплотні люди, що залишилися при владі, з їх кишень непомітно за допомогою різних схем витягнуть сотні тисяч", - написав він.

Владика зазначив, що українці "самі причетні до того, що відбувається в нашій країні". Тому ті, хто не приходять на вибори, позбавляють себе права долучитися до формування влади в країні.

"Задумайтесь: ми не ходимо на вибори, тим самим позбавляючи себе цивільного права взяти участь у формуванні влади. Забуваємо молитися про напоумлення нашої влади, а лише звинувачуємо в тому, що відбувається, замість того, щоб попросити Господа про допомогу", - пише митрополит Лука.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Митрополит Запорізький і Маріупольський УПЦ Лука закликав українців внести свій вклад у розвиток нашої країни.

"Так давайте ж відкриємо нарешті свої очі та вуха, почнемо думати, перестанемо розчулено слухати брехні, виконаємо свій громадянський обов'язок і, з Божою поміччю, внесемо лепту в розвиток нашої країни заради себе і наших дітей — заради майбутнього", - закликав Запорізький митрополит.

Нагадаємо, що ошукані агітатори показали справжнє обличчя Тимошенко: поставили не на ту конячку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Вхід для обраних: охочі відвідати дебати Зеленського і Порошенка зіткнулися з несподіваною проблемою.

Також "Знай.uа" писав, що на Рівненщині священика Московського патріархату вигнали з храму разом із парафіянами: відео.