У Черкасах Придніпровський суд задовольнив клопотання слідства про призначення генетично-молекулярної експертизи у кримінальному провадженні у справі про вбивство журналіста Вадима Комарова. Її будуть проводити експерти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру (ДНДЕКЦ) МВС України. Про це сказано в тексті постанови.

Як повідомляється, журналіст швидше за все загинув від удару тупого предмета гранчастої форми. Під час обшуку в будинку головного підозрюваного копи знайшли молоток і сокиру, які можуть бути знаряддями злочину. Експертиза з'ясує, чи є на поверхні предметів ДНК Комарова.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У тексті сказано в тексті, що правоохоронці вже встановили найбільш ймовірного вбивцю Комарова, але поки не можуть назвати через слідчу таємницю.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, журналіст Комаров загинув після жорстоко нападу.

Як повідомляв портал Знай.uа, друг і особистий тренер Путіна розбився в авіакатастрофі.

Також портал Знай.ua писав, в анексованому Криму жорстоко розправилися з сином відомого українця.