Британськы ЗМІ пишуть про погіршення здоров'я Меган Маркл після пологів.

Як повідомляє видання Daily Mail, дружина принца Гаррі після народження почала втрачати волосся, і її пишна шевелюра перестала бути об'єктом заздрості інших жінок.

Усі звернули увагу, що останнім часом Маркл не з'являється на людях з розпущеним волоссям, як це було раніше. Тепер вона стала збирати волосся в гладкий пучок.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

6 липня на хрестини свого сина Арчі Меган з'явилася з зібраними волоссям і в білій капелюшку з вуаллю.

13 липня Меган Маркл разом з Кейт Міддлтон, а також з її сестрою Піппою з'явилася на трибуні жіночого фіналу Вімблдону, де вболівала за свою подругу Серену Вільямс. Герцогиня знову зібрала волосся та прикрила шляпою.

Перукар Джеймс Джонсон висловив припущення, що така зачіска Меган Маркл – це захист від облисіння, так як під час вагітності цикл росту і випадання волосся зупиняється, а після пологів волосся починають різко випадати.

"Якщо її волосся були пошкоджені під час вагітності, така укладання запобіжить подальше випадання. Крім того, Маркл критикували за "неохайний пучок". Можливо, вона намагається створити елегантний спосіб, щоб змусити мовчати хейтерів", - зазначив фахівець.

До слова, на дитячих фотознімках Маркл видно, що її волосся від природи дуже кучеряве. Вона витрачає чимало часу, щоб його випрямляти, а це також не на користь шевелюрі.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вийшла у світ без білизни.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маркл і Міддлтон "подружилися" на фіналі Вімблтона.

Також портал Знай.ua писав, стало відомо, чому Меган Маркл терплять в королівській родині.