Президент України Володимир Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за придбання таких активів. Відповідний проект закону розміщений на офіційному сайті Верховної Ради.

Про це інформує УНН.

Глава держави визначив цей проект закону як невідкладний.

Наразі документ передали на розгляд до профільного Комітету Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наразі текс закону відсутній на офіційних сайтах.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський видав наказ про проходження військової служби, а також у наказі замінено формулювання "введення воєнного стану" на "оголошення стану війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що за наказом Зеленського, буде в Україні 24 серпня на День Незалежності замість дорогезного параду. Куди підуть заощаджені кошти?

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський переймається проблемами євробляхерів та вніс відповідні зміни до закону про розмитнення. Що зміниться після його ухвалення та чи почув глава дерави вимоги автомобілістів.