У села Ясногірка Сарнинского району Рівненській області десятирічний хлопчик загинув у піщаному кар'єрі. Про це повідомили рятувальники і поліція.

У середу, 17 липня, троє дітей грало у піщаному кар'єрі, коли стався зсув ґрунту. Один з них встиг втекти, а двоє опинились у піщаній пастці. Місцеві жителі змогли врятувати одного з хлопців, який зараз перебуває в лікарні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Третю дитину, на жаль, не вдалося дістати живою. До пошуків хлопчика було залучено більше ста чоловік, включаючи рятувальників і медиків. Через три години після початку пошуків вдалося знайти тіло.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Копи відзначили, що це третій подібний нещасний випадок у північних районах Рівненської області. Вони попросили батьків уважніше ставитися до дітей і не дозволяти їм гуляти поблизу небезпечних об'єктів.

Нагадаємо, у Києві з Білого озера виловили тіло чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Польщі загинула українська школярка.

Також портал Знай.ua писав, на Львівщині некерована машина розчавила жінку.